Rekapitulacija Gordona Ramsaya Food Stars, sezona 2, epizoda 4

Rekapitulacija Gordona Ramsaya Food Stars, sezona 2, epizoda 4

Dobrodošao natrag! Hvala što ste mi se pridružili dok zaranjamo Food Stars Gordona Ramsaya Rezime 2. sezone, 4. epizode. Zadnji put je tim Gordona Ramsaya pobijedio u barskom natjecanju. A Kamal Grant iz tima Lise Vanderpump poslan je kući.

Ovotjedna epizoda, “Recipe Showdown,” izaziva timove da kreiraju recept zajedno s demo kuhanjem. Ovdje je sve što trebate znati o Gordon Ramsay Food Stars, sezona 2, epizoda 4!

Okusni izazov

Autor fotografije: FOX

Grupe su se sastale na akademiji Gordon Ramsay. Tim Ramsay i tim Vanderpump radit će sa svojim klijentom. A taj klijent je Delish. Dakle, bez pritiska!

Svaki će tim izraditi recept, vodič i ugostiti demonstraciju dugog kuhanja. Prijenosit će se uživo u Ujedinjenom Kraljevstvu i SAD-u

Dakle, koja je tema? Četvrti srpnja. Recept je namijenjen domaćim kuharima i mora se moći dovršiti za 30 minuta. A par stručnjaka će odabrati pobjednika. Neki će članovi tima raditi u medijskom timu, dok će drugi dobiti kuhanje u kuhinji.

Tim Vanderpump

Ovdje su članovi Lisinog tima.

 • Erica Levin
 • Maria Laura Vacaflores
 • Roman Desmond
 • Nicholas Ducos
 • Peri Basel
 • Jess Druey

Nakon što je izgubila prošlotjedni izazov, Lisa ne želi ponovno izgubiti. Peri je bacila svoj šešir u ring kao vođa tima. Odgovor je bio mlak. Roman je bio zabrinut za Peri jer je imala poslovnog iskustva, ali ne i kulinarskog.

Peri je “vodio tvrtke od stotinu milijuna dolara”. Dakle, nakon što je postala vođa, donosila je neke brze odluke. Željela je Ericu u kuharskom timu, kao i Nicholasa i Romana.

Tim Ramsay

Ovdje su članovi Gordonovog tima.

 • Ali Schlichter
 • Kyson Clark
 • Andrew Whiting
 • Chuan Liu
 • Liz Aust
 • Rose Hankins

Kyson je postao vođa tima. Ali, Rose i Andrew bit će u kuhinjskom timu. Liz, Chuan Liu i Kyson bit će u medijskom timu.

Upoznajte stručnjake

Autor fotografije: FOX

Dva stručnjaka iz Delisha, Carissa Tozzi, koja je izvršna urednica sadržaja, i Robert Seixas, direktor za hranu, ocjenjivat će demonstracije uživo. Dakle, što čini recept savršenim za Delish? “Razigranost, malo nepoštovanja i malo duhovitosti”, rekao je Robert. Napomenuo je da se s tako prenapučenom industrijom Delish “treba istaknuti”.

Za Carissu, recept mora biti dovoljno jednostavan da ga domaći kuhar može slijediti. Previše koraka ili sastojaka može potopiti recept. Lisa je primijetila da je slijediti upute iz Delisha imperativ.

Izazov se zahuktava

Autor fotografije: FOX

Svaka grupa ima šest sati do roka za objavljivanje. Jao! I tim Vanderpump se mučio. Kuhinjski tim se nije mogao složiti oko jela sa škampima. Erica je htjela roladu s jastogom, samo sa škampima. Dok je Nicholas htio napraviti marinirane ražnjiće od škampa. Napokon su za svoje jelo pristali na ražnjiće od škampa s ananasom.

Tim Ramsay raspravljao je o svojim kulinarskim mogućnostima. Ali je predložio škampe, dok je Andrew mislio da bi hamburger sa slaninom mogao biti bolji. Napokon su svi zaključili da hamburger vrišti 4. srpnja.

U međuvremenu, svaki je tim imao samo nekoliko sati da napiše svoje upute za recept i popis sastojaka. Jednom predani, ne mogu se mijenjati. U Timu Ramsay, Ali i Rose su dobili zadatak kreirati smjernice za recepte. Ali je postao frustriran Rose koja se uključila i mijenjala stvari dok su išli.

Ali je u svojoj ispovjedaonici bila ganuta do suza. “Frustrirana sam jer sam pod velikim pritiskom zbog svog kulinarstva, ali nitko me ne sluša kada to pokušavam objasniti”, rekla je.

Priča o dva tima

Autor fotografije: FOX

Peri se sudarao s Jess i Mariom Laurom dok je radio na slikama hrane tima Vanderpump. Jess je zamolila Peri da razgovara s kuhinjskim timom kako bi se stvari pokrenule. Peri je odbio, pa je Jess šmugnula u kuhinju i dobrovoljno se javila pomoći.

Kad je vidjela kulinarsku kreaciju ekipe, nije se dojmila. “Izgleda kao mlohavi penis”, rekla je Jess. Nakon tog zapanjujućeg prvog dojma, kulinarski tim izrezao je zvjezdice od ananasa i napravio novo jelo. Hvala nebesima!

U međuvremenu, tim Ramsay fotografirao je slike za svoj recept. Kyson je vodio ovaj dio izazova i sve je teklo glatko.

2. dan

Autor fotografije: FOX

Za Tim Ramsay, Kyson je odabrao Liz i Andrewa da demonstriraju recept, potičući ih da pokažu svoju osobnost. Liz je navikla na prijenose uživo, jer to često čini za svoju tvrtku s liofiliziranim slatkišima, The Candy Closet. Rose, Chuan Liu i Kyson radit će iza scene. A Ali će pratiti komentare domaćih kuhara.

Za tim Vanderpump, Peri je odlučila da će ona, Roman, Jess i Maria Laura raditi u produkciji. Tako su Erica i Nicholas ostali za demo. Zatim se Lisa prijavila u svoj tim. Bila je impresionirana receptom i zamolila je svoj tim da joj ga demonstrira.

U međuvremenu, Gordon je uletio da provjeri kako tim Ramsay napreduje. Pogledao je recept. Ne samo da su izostale pljeskavice, nego i slanina. Ups! “Trenutno, moj tim izgleda kao hrpa idiota”, rekao je Gordon u svojoj ispovjedaonici. Sada, Liz i Andrew trebaju spomenuti sastojke koji nedostaju tijekom demonstracije – nekako.

Prvi demo – Team Ramsay

Autor fotografije: FOX

Vrijeme je za demo snimke! Domaći kuhari bili su u studiju na pojedinim postajama, zajedno s Gordonom i Lisom. A dvoje stručnjaka za Delish pozirali su u studiju kao domaći kuhari. Kad su krenuli uživo, Rose je uputila Liz i Andrewa kao domaćine. Njihov burger zvao se The Firecracker.

Andrew je na vrhu spomenuo da neki sastojci iznenađenja nedostaju na popisu. Naime pecivo s perecima i slaninom. Kuharice u studiju bile su zbunjene, kao i kućne kuharice.

A Liz se nije obratila publici. Samo se nasmiješila kad je bila sama pred kamerama. Gordon je potrčao naprijed i rekao Liz da govori. I vrijeme je isteklo prije nego što su završili.

Drugi demo – Team Vanderpump

Autor fotografije: FOX

Peri je odlučila da će Roman voditi ekipu, dok je ona gledala prijenos uživo i komentare. Zatim su Erica i Nicholas emitirali uživo kako bi demonstrirali svoje ražnjiće od škampi sa zvijezdama. Nicholas je raspravljao o svim sastojcima, čime je gubio dragocjeno vrijeme.

U međuvremenu, Gordon je Lisu gađao limetom. Volim njihovu dinamiku. Ekipa je davala jasne upute, što se domaćoj publici svidjelo.

Ali njihov gubitak bile su zvijezde od ananasa. Svi u studiju su se mučili da ih izrežu. Međutim, Lisa je bila zabrinuta da Peri ne napušta svoje radno mjesto kako bi pomogla svom timu. A domaća publika bila je ljuta jer nisu mogli izrezati ananas u oblike.

Kad je Nicholas dao upute za ražnjiće, brzo je krenuo, frustrirajući domaće kuhare. Uspjeli su završiti prije nego što je sat istekao, ali čak su se i Gordon i Lisa utrkivali da pojedu svoje jelo.

Zatim su stručnjaci odmjerili Lisu i Gordona. Robert je komentirao da mu se sviđa “razigranost” tima Vanderpump. Carissa je primijetila da je njihov demo bio “zabavan”, ali je imala poteškoća s dovršavanjem jela na vrijeme. Gordon je dodao da postoji mnogo koraka u receptu.

Dakle, kako je prošao tim Ramsay? Robert je smatrao da se recept i prezentacija ne slažu. Ponekad se činilo da tim “rifa”. Carissa je smatrala da demonstracija ne daje točne upute i da je “labava”. Gordon je proglasio konačni rezultat nevjerojatnim. Ali što je sa sastojcima koji nedostaju?

Tko je pobijedio u izazovu?

Autor fotografije: FOX

Timovi su se okupili da čuju rezultate. Bili su šokirani što su s njihovom klijenticom Delish u studiju kuhala dva stručnjaka na tajnom zadatku.

Gordon je objasnio da su Carissa i Robert teško odlučili pobjednika jer se radilo o tijesnom natjecanju. Delish je recepte ocijenio s pet zvjezdica. Tim Ramsay dobio je tri zvjezdice, dok je tim Vanderpump dobio dvije zvjezdice.

Tim Vanderpump je bio šokiran. Iskreno, i ja sam bio. Stručnjaci su Lisinom timu rekli da je recept pretežak za domaću kuharicu.

Roštiljanje

Autor fotografije: FOX

Lisa je pitala Perija, kao vođu tima, što je pošlo po zlu. Prozvala je Nicholasa jer je napravio jelo sa škampima.

Restaurator se pitao zašto Nicholas nije shvatio da je recept previše naporan. Krivio je članove tima bez kulinarskog iskustva jer nisu istaknuli da je recept pretežak. Konačno, Jess je zamolila Nicholasa da preuzme odgovornost za svoje odluke. Zatim se uključila Erica, rekavši da je predložila drugačije jelo od škampa.

Ali Lisu je ljutilo što se njezin tim svađa. “Ne mogu vjerovati da sjedite tu i svađate se kada je u pitanju 250.000 dolara”, rekla je. Sačuvajte to za Lisinu drugu emisiju, Vanderpump Rules.

Na pitanje kakva je bila Peri kao voditeljica, Jess je rekla da je “dopustila stvarima da se odvijaju prirodno.” Uf. Nicholas je zamjerio Peri što je samo jednom došla u kuhinju, dok je Jess bila tamo nekoliko puta. Lisa je ostala usredotočena na Nicholasa jer je stvorio recept i Perija jer nije vodio tim.

Tko napušta natjecanje?

Autor fotografije: FOX

Peri Basel napušta natjecanje.

Lisa je rekla Peri da je njezin nedostatak vodstva doveo do gubitka tima. U svojoj posljednjoj ispovijedi, Peri je rekla: “Jako sam iznenađena što su me poslali kući. Svelo se na hranu. Svelo se na to da je Nick preuzeo odgovornost za jelo.”

Food Stars Gordona Ramsaya emitira se srijedom od 21:00 do 22:00 ET na FOX-u.

RECITE NAM – JESTE LI UŽIVALI U FOOD STARS GORDONA RAMSAYJA, 2. SEZONA, 4. EPIZODA? JE LI PRAVI NATJECATELJ OTIŠAO KUĆI? PO KOJEM RECEPTU BISTE NAPRAVILI?

Recommended Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)