20 suvremenih kuhinjskih ideja koje djeluju svježe i moderno

20 suvremenih kuhinjskih ideja koje djeluju svježe i moderno

Ako ste tražili način da pojednostavite svoj prostor za kuhanje, razmislite o suvremenoj estetici svoje kuhinje. Slično modernom kućnom stilu u kojem je cilj pojednostavljen, čist prostor, suvremeni dizajn kuhinje koristi elemente kao što su čiste linije, ažurirane završne obrade i jednostavni upečatljivi komadi.

Za razliku od modernog dekora, koji teži biti bezvremenskom, suvremeni stil nastavlja pratiti aktualne trendove. To ga čini idealnim izborom za kuhinju, jer elegantni stilovi dizajna čine čišćenje povjetarcem. Kako bismo vam pomogli u osmišljavanju vizije za vaše sljedeće osvježenje kuhinje, dijelimo naše najbolje suvremene ideje za kuhinje za sve veličine kuhinja i sheme boja.

Topla drvena kuhinja

Jared Kuzia


Topli drveni ton ormarića i otvorene plutajuće police ovoj kuhinji daju dašak seoskog doma. Ali mat crni detalji, kao što su radna svjetla, prozorski okviri i dekor razbacani po cijelom prostoru, čine ga suvremenim i hladnim. Osim toga, elegantni uređaji od nehrđajućeg čelika, kao i bijeli zidovi i gornji ormarići, čine interijer jednostavnim i modernim.

Suvremena kuhinja s Boho detaljima

Julie Soefer


Dok su ormarići i uređaji u ovoj suvremenoj kuhinji potpuno novi kao što su i došli, vlasnik kuće uvukao je nekoliko boho detalja kako bi unio svoj osobni stil uređenja. Vintage narančasti kuhinjski tepih, eklektična pozadinska površina i svježe zelenilo donose šare boje u prostor.

Suvremena kuhinja s rustikalnim korijenima

Julie Soefer


Spoj starog i novog u ovoj kuhinji je ono što je čini tako posebnom. Zasvođena vrata, izložene grede od obnovljenog drva i napa od cinkanog ventila izravno su u suprotnosti sa sjajnim lakiranim ormarićima, ergonomskim barskim stolicama i rasvjetnim tijelima od nikla.

Mala suvremena kuhinja

Werner Segarra koristi raspored tvrtke


Neophodno je održavati mali prostor čistim, pa ako je to ono s čim radite, suvremeni stil je pametan izbor. Glatke radne ploče i ormarići imaju lažnu teksturu, što ih čini vizualno zanimljivima. Kromirani pult stolci s niskim naslonom i prozirne kuglaste svjetiljke doprinose modernom izgledu.

Prekrasna zelena suvremena kuhinja

Anthony Masterson


Tamni borovi zeleni ormarići i mesingani okovi u ovoj kuhinji djeluju više tradicionalno nego suvremeno. Međutim, najsuvremeniji uređaji ga svrstavaju u potonju kategoriju. Moderni barski stolci iz sredine stoljeća dodaju još više karaktera prostoru.

Eklektična suvremena kuhinja

Erin Little


Budući da provodimo toliko vremena u kuhinji, vrijedi se malo zabaviti s eklektičnim stilom dizajna. Ova je kuhinja vrhunski primjer sa svojim izmjeničnim ormarićima u boji oraha i bijelim, pozadinom od pločica podzemne željeznice, crnim granitnim pultom, retro stalkom za biljke, vintage industrijskim rasvjetnim tijelom i modernim barskim stolcima iz sredine stoljeća.

Suvremena seoska kuhinja

Shaun Sullivan


Ova otvorena kuhinja je san svakog kuhara, sa svojim visokim zasvođenim stropovima i obiljem prirodnog svjetla. Također je savršen način za spajanje stilova. Klasični lanac, podne pločice od škriljevca i obalno rasvjetno tijelo donose ugođaj moderne seoske kuće. Skriveni uređaji, čelične košare za pohranu i okovi za petlje čine ga suvremenim.

Suvremena kuhinja dizajnirana za zabavu

Zeke Ruelas


Ova kuhinja je san domaćina s prozorima od zida do zida, ogromnim staklenim kliznim vratima, golemim zasvođenim stropovima, obiljem radnog prostora i suvremenim sjedalima. Kuhanje je također lako zahvaljujući najsuvremenijim uređajima. Drveni podovi prirodnih nijansi i luster u francuskom seoskom stilu pomažu da se velika soba osjeća kao domaća.

Suvremena kuhinja s pogledom

Fotografija Nathana Schrodera


Prozorski zid nasuprot kuhinjskom otoku omogućuje prostoriji da uživa u sunčevoj svjetlosti. Napa od nehrđajućeg čelika spušta se sa stropa (kako ne bi zaklanjala pogled, naravno), a par industrijskih visećih svjetiljki odaju modernu estetiku iznad otoka.

Šarmantna suvremena kuhinja

Zeke Ruelas


Ova kuhinja prekrasno spaja ugođaj seoske kuće s modernim elementima za izrazito prijelazni stil. Klasični shaker ormarići, sudoper na pregačama i ukrasi od prirodnog drva dočaravaju šarmantnu kućicu. S druge strane, crni i zlatni detalji, visoki prozori i prekrasni kućanski aparati čine da se osjeća aktualno i suvremeno.

Velika suvremena kuhinja

James Nathan Schroder


Suvremeni stil temelji se na čistoj, aerodinamičnoj estetici, stoga izbacite nered. Neka se ormari protežu sve do stropa i iskoristite prednosti uređaja industrijske veličine. Kromirane i kožne barske stolice i upečatljiva rasvjetna tijela privlače pažnju bez odvlačenja pažnje od elegantnog dizajna.

Kuhinja s hladnim tonovima

David A Land


Iako ova suvremena kuhinja koristi niz boja, sve one griješe na stranu hladne, održavajući prostoriju svježom. Svijetli drveni podovi i ormarići sivih tonova uravnotežuju bijele mramorne ploče i blijedoplavu pozadinu. Minimalistički prozori i police, plus kuhinjska napa na dimnjak od nehrđajućeg čelika doprinose čistom izgledu.

Minimalistička suvremena kuhinja

PANICHGUL STUDIOS


Manje je više, čak i u prostranom otvorenom rasporedu kao što je ovaj. Zapravo, trebali biste prihvatiti minimalistički stil uređenja, posebno u kuhinji otvorenog koncepta, jer će ga vidjeti svatko u glavnim dnevnim prostorima. Odaberite ormare s čistim linijama, glatkim vodopadom i uređaje koji obavljaju posao, ali ostaju diskretni unutar otoka.

Moody suvremena kuhinja

Emily Followill


Teksturirani tamno sivi ormarići koji oblažu ovu kuhinju mogli bi djelovati sumorno bez divnih detalja dodanih posvuda. Prekrasne granitne ploče, kamena napa za ventilaciju i detalji u obliku riblje kosti korišteni su u stražnjem dijelu i podovima sa suvremenim uređajima, stvarajući doista jedinstven prostor.

Suvremena kuhinja s metalnim elementima

Edmund Barr


Iako tehnički nije izrađen od srebra, nehrđajući čelik mu podsjeća. Današnji trendovi u dizajnu kažu da je savršeno prihvatljivo miješati metale, stoga se nemojte bojati upariti uređaje od nehrđajućeg čelika i radnu ploču sa zlatnim detaljima poput hardvera i radne rasvjete u vašoj kuhinji.

Mat crna suvremena kuhinja

ADAM ALBRIGHT


Sve od tamnih dvobojnih ormarića do mat crne metalne kuhinjske nape, radne površine od kamena lave i otoka vodopada čini ovaj prostor dramatičnim na najbolji mogući način. Mramorna pozadina u kombinaciji s knjigama i nekoliko visećih svjetiljki u obliku šesterokuta šlag su na torti ove suvremene kuhinje.

Suvremena kuhinja od toplog drveta

Emily Minton-Redfield


Suvremeno se ne mora nužno izjednačiti s hladnim, stoga se nemojte bojati udahnuti kuhinju toplim elementima. Ormari i podovi od tamnog drva uravnotežuju uređaje u industrijskom stilu i blještavo bijele kvarcne ploče. Manji detalji, poput elegantnog bakrenog okova i modernih barskih stolica od brušenog nikla, također djeluju u harmoniji.

Bezvremenska suvremena kuhinja

Paul Dyer


Ova kuhinja je izvrstan primjer prijelaznog stila, koji biste trebali uzeti u obzir ako niste spremni u potpunosti se posvetiti suvremenom dizajnu. Nadogradite svoje kućanske aparate na najnovije modele, postavite radnu ploču s vodopadom na otoku i odaberite tri futuristička kromirana rasvjetna tijela. Zadržite nekoliko tradicionalnih detalja poput drvenih blagovaonskih stolaca na preklop i tamnoplavih ormarića sa staklenim prednjim vratima.

Elegantna suvremena kuhinja

Philip Harvey


Blijedi ormarići od hikorijevog drveta i posuđe sunčanih boja uljepšavaju ovu kuhinju. Zahvaljujući elementima od nehrđajućeg čelika, uglađenim linijama i modernim uređajima, ostaje vjeran suvremenom stilu.

Suvremena kuhinja s dvostrukim otocima

John Granen


Ova kuhinja ima dovoljno prostora za pripremu, kuhanje i uživanje u jelima. Ima ne jedan nego dva otoka, a svaki ima vodopadnu ploču izrađenu od istih čistih akrilnih materijala kao i ormarići. Pogled je također privučen prema stropu ladice, gdje su obješene ogromne industrijske visilice i čelična greda.

Recommended Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)