25 ideja i stilova kuhinjskih napa, od moderne seoske kuće do eklektičnog

25 ideja i stilova kuhinjskih napa, od moderne seoske kuće do eklektičnog

Nape su neophodne u kuhinji jer odvode mirise kuhanja i vlagu kako bi prostor bio čist i bez plijesni ili plijesni. Ali kuhinjska napa može biti puno više od jednostavnog uređaja. Ove ideje za nape pokazuju kako ih koristiti za dodavanje stila i dekora u kuhinji. Pronađite inspiraciju za izradu kuhinjske nape koja odgovara vašoj estetici i zadovoljava vaše potrebe za funkcionalnim i udobnim prostorom za kuhanje.

Izradite okvir za kamin po mjeri

Ideja veličanstvene kuhinjske nape u stilu okvira kamina, zajedno sa zamršenim profilima, ima klasičan, vrhunski izgled. Drveni detalji oponašaju stupove na staklenim prednjim ormarićima koji okružuju napu. Punilo za posudu iza asortimana luksuzna je potreba, dok siva pozadinska maska, raspoređena u dva uzorka, dodaje eleganciju. Izrada kutije za kuhinjsku napu poput ove dodaje prostoru izgled namještaja.

Uravnotežite veličanstvenost

Ova ideja ugljeno crne kuhinjske nape ima izrazito tradicionalan izgled koji se savršeno slaže s ostatkom doma. Lajsne na haubi čine da izgleda pomalo velebno, ali prigušeno crno obojeno drvo ga uravnotežuje, a fasada od kamenog zida također ga ublažava.

Prihvatite englesku estetiku

Visoki luk izrađen od drvenih ploča odražava englesku seosku estetiku ove kuhinje. Tamno drvo u kontrastu je s uređajima od nehrđajućeg čelika i neutralnom pozadinom. Mala polica je koristan dodatak za spremanje ulja za kuhanje, vina, octa i umaka. Mješavina pločica je kohezivna i nije neugodna jer se boje prelijevaju iz jednog dizajna u drugi.

Budite suzdržani

Mala, neupadljiva kuhinjska napa jedva je primjetna među hrabrim elementima u ovoj suvremenoj kuhinji. Mala kuhinjska napa pomaže u usmjeravanju pozornosti na prilagođeni narančasti ormarić i čistu, bijelu pozadinu. Sve kuhinjske nape potrebno je redovito čistiti, osobito kada su izložene, poput ove.

Uključite interese starog svijeta

U ovoj kuhinji u španjolskom stilu, velika gipsana napa daje dojam, a da pritom ne oduzima pažnju ručno oslikanim pločicama. Napa je jednako bijela kao i zidovi, pa se čini da je komad oduvijek bio dio doma. Lajsne na kuhinjskoj napi slične su lajsnama na ormarićima, završni detalj koji naglašava raskošnu estetiku u ovom prostoru.

Neka bude jednostavno lijepo

Čiste linije i mat završni sloj kuhinjske nape i ormarića u ovoj kuhinji omogućuju da svjetlucava pozadinska maska ​​privuče pažnju. Ravne linije ponavljaju se na ukrasima i hardveru, a simetričan raspored je ugodan za oko. Ova ideja kuhinjske nape je neprimjetan prijelaz na ormariće, čime uređaj gotovo nestaje.

Prilagodite žarišnu točku

Asortiman Lacanche nalik na namještaj nadopunjen je prilagođenom gipsanom kuhinjskom napom; njegov jedinstveni oblik čini ga središnjom točkom u prostoriji. Bojanje okvira u istu boju kao i zidovi dodaje vizualni interes i sprječava da pozamašni namještaj ne bude pretežak i ne umanjuje lagan i prozračan izgled kremastih pločica i ormarića.

Isprobajte krivulje za kontrast

Zakrivljena brončana kuhinjska napa dobro se slaže s pozadinom s bež uzorkom, omogućujući da oba elementa zablistaju. Jukstapozicija minimalističke ideje kuhinjske nape u kontrastu je s detaljnim uzorkom pločica, koji lagana fug masa čini još uočljivijim. Zidovi i ormarići su jednostavni tako da područje za kuhanje ostaje naprijed i u sredini.

Ne štedite na drami

Ova zapanjujuća ideja kuhinjske nape od vapnenca sa zamršenom pozadinom od pločica ima veliki utjecaj na ovu kuhinju. Pločice slične boje koje ga okružuju sprječavaju ga da bude neodoljiv, dok su ormarići od tamnog drva uzemljeni. Neutralne boje, uključujući granitnu radnu površinu i hardver, usklađene su za upečatljiv izgled.

Koristite dizajn s detaljima

Drvena napa s jedinstvenim detaljima dodaje arhitektonski element prostoru za kuhanje. Pomaknuta stolarija i par stupova s ​​žljebovima donose trenutnu vizualnu privlačnost. Žuta i siva pozadinska maska ​​s kružnim dizajnom odražava krivulje kuhinjske nape, dok pozadinske pločice u istoj boji kao i napa dodaju sjaj.

Održavajte svoje uređaje čistima

Održavanje vaše kuhinje čistom stalni je posao. Pogledajte kako da svi uređaji u vašoj kuhinji budu blistavi i čisti.

Posvetite se Copperu

Napravljena samo od zakrivljenih linija, ova napa pomaže razbiti ravne linije u ovoj jedinstvenoj kuhinji, koja kombinira moderne linije s rustikalnim drvenim stropom. Bakrena boja nape savršeno nadopunjuje jesenske nijanse na stražnjoj strani od staklenih pločica i daskama iznad. Ormari sa staklenim prednjim dijelom nastavljaju dekor bakrene nijanse.

Odaberite geometrijski izgled

Ova ideja kuhinjske nape sa strukturom od nehrđajućeg čelika uklapa se u suvremenu, ali organsku temu kuhinje. Geometrijska napa savršeno se slaže s malim mozaičkim pločicama koje se koriste za izradu stražnje strane. Postavljanje višebojnih pločica sve do stropa održava dizajn jednostavnim i sofisticiranim.

Iznenadite s neočekivanom umjetnošću

Stare grede obavijaju ovu prilagođenu napu za stvaranje rustikalnog izgleda. Grede se ponavljaju na stropu kako bi se nastavio izgled starog svijeta. S glavom jelena postavljenom sprijeda i u sredini, kuhinjska napa postaje neočekivano umjetničko djelo po narudžbi.

Koristite klasični obrazac

Ova ideja kuhinjske nape uključuje značajan luk koji predstavlja klasičan izgled. Prilagođene letvice donose još više vizualnog interesa dok dopuštaju napi da se stopi s ormarićem. Bijela se koristi na stražnjoj ploči, radnim pločama i ormarićima kako bi se objedinile različite teksture i zadržala tradicionalna kuhinja svijetlom i gostoljubivom.

Napravite savršenu kombinaciju

Napa od nehrđajućeg čelika savršeno nadopunjuje pećnicu i asortiman. Čiste, geometrijske linije nape pomažu da se cijela kuhinja osjeća kao oaza profesionalnog kuhara. Otvorene police nastavljaju funkcionalni dekor od nehrđajućeg čelika, držeći sve nadohvat ruke za posluživanje obitelji i prijatelja.

Zadržite uzorak na ponavljanju

Detalji panela kombiniraju se s teškim krunskim letvicama u veličanstvenoj ideji prilagođene kuhinjske nape. Isti detalji mogu se pronaći u ormarićima sa staklenim vratima s motivom X. Košarasto tkana pozadina u prigušenim sivim i bijelim bojama nastavlja X dizajn za suptilne, ali učinkovite detalje.

Pomiješajte metale

Miješanje metala izvrstan je način dodavanja kontrasta i boje kuhinji. Dva metala različitih boja pomažu definirati ovu oblikovanu kuhinjsku napu. Kombinacija bakra i nehrđajućeg čelika daje napi, koja ima tradicionalne linije i oblike, suvremeni dojam.

Twist Up Traditional

Ventilacijski poklopac tradicionalnog oblika pretvara se u suvremeni izgled s završnim slojem od nehrđajućeg čelika. Njegova veličina dobro funkcionira s drugim velikim komadima u kuhinji, sa svojim bogatim bojama i opsežnim ormarićima.

Zasitite kapuljaču bojom

Ova napa u stilu dimnjaka odvažne je crvene boje vatrogasnog motora koja nedvojbeno čini da kuhinja izgleda suvremeno. Autolimarska radionica nanijela je 16 slojeva emajla za automobile kako bi oživjela dojmljivu ideju kuhinjske nape.

Odlučite se za vrtloge i jakobove kapice

Zakrivljeni serifi i meko zaobljeni rubovi ukrašavaju ovu napu. Izrazito dekorativan dizajn ručno izrađene gipsane nape u skladu je s ostatkom kuhinje, uključujući oštećene ormariće i radnu ploču s oštrim rubom.

Izdubite prostor za stolariju

Zamršena stolarija i letvice ovog asortimana prekrasno su izrađeni dizajnerski detalji koji se povezuju s upečatljivim ušcima i drugim rezbarijama otoka. Tamno obojeno drvo i žbuka neutralne boje pomažu da se komad savršeno uklopi s ostatkom kuhinje.

Održavajte osjećaj otvorenosti

Unatoč postavljanju nape izravno iznad štednjaka na ovom otoku, kuhinja se otvara i omogućuje kuharu da vidi sobu. Ova ideja kuhinjske nape od nehrđajućeg čelika ima isti prijelazni osjećaj koji teče cijelim prostorom.

Krenite u budućnost

Sa svojim jedinstvenim oblikom i minimalnom veličinom, ova oštra kuhinjska napa izgleda kao nešto iz futurističkog filma. Čiste linije i različiti materijali čine da se osjećate kao skupi komad moderne umjetnosti, a ne kao jednostavna napa.

Investirajte u ručno izrađenu funkciju

Lokalno izrađena napa od cinka daje ovom kuhinjskom zidu rustikalni i industrijski element. Ova ideja kuhinjske nape također pomaže vizualno razbiti bijeli ormarić i neutralnu pozadinu. Ispod se ladice koriste isključivo umjesto ormara za maksimalno skladištenje.

Recommended Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)