42 ideje za ormar za smočnice za svaku kuhinju

42 ideje za ormar za smočnice za svaku kuhinju

Zarađujemo proviziju za proizvode kupljene preko nekih poveznica u ovom članku.

1

Rebrasta staklena vrata

kuhinjska smočnica s žlijebljenim vratima
Harvey Jones

Rebrasto staklo, poznato po svojoj rebrastoj teksturi, nudi difuzno svjetlo za privatnost. S elegantnom završnom obradom, mislimo da je savršen za uzeti u obzir pri izradi kuhinjske smočnice iz snova.

• Pogledajte više od Harveya Jonesa

2

Kadulja zelena smočnica

ideje za kuhinjsku ostavu
Benchmarx kuhinje

Svježa i prigušena, ova kadulja zelena kuhinjska smočnica oslanja se na meke, botaničke nijanse koje se nalaze u prirodnom svijetu. Ovaj ormarić za doručak nudi dovoljno prostora za žitarice, kuhinjske krpe, stakleno posuđe i vino. Također obratite pozornost na prilagođene ladice na izvlačenje za optimalno skladištenje.

• Sherwood Larder u zelenoj kadulji iz Benchmarx Kitchens

3

Klasičan osjećaj

plava kuhinjska ostava
Harvey Jones / Laura Marin Rupolo

Plava i bijela su sjajan par boja. Ova prekrasna smočnica iz Harvey Jonesa kombinira klasične tamnoplave ormare s kremasto bijelom bojom u kuhinji.

• Pogledajte više od Harveya Jonesa

Oglas – Nastavite čitati u nastavku

4

Lijepo u ružičastoj ostavi

Tom Howley, kolekcija Hartford u print verziji pink dusk
Tom Howley

Ružičasta svakako ima način da prostor učini punim osobnosti. Kuhinje često mogu biti neutralna stvar u našim domovima, ali ova ružičasta smočnica Toma Howleya lekcija je kako to učiniti dobro. Iznad su tri visoka ormara i ladice – superpametna polica za vino, koja se vidi kroz staklena vrata, lijep je dizajnerski detalj.

• Pogledajte više od Toma Howleya

5

Proširenje kuhinje

ideje za kuhinjsku smočnicu i ostavu
Tom Howley

‘Vaša walk-in smočnica trebala bi biti prirodni nastavak kuhinje, pa kada je dizajnirate, trebali biste razmišljati o njenim svakodnevnim praktičnim zahtjevima, kako će funkcionirati i što ćete tamo pohraniti’, kaže Tom Howley, direktor dizajna istoimena tvrtka kuhinja.

‘Također biste trebali sastaviti popis elemenata koji bi vam mogli zatrebati u budućnosti, kako biste osigurali dugovječnost svoje ostave. Možete uključiti više ladica ili staviti naglasak na police, sve uredno smješteno iza vrata.’

• Pogledajte više od Toma Howleya

6

Izjava zelenila

zelena kuhinjska ostava
Husk kuhinje

Skromna smočnica ovdje dobiva nadogradnju. Ovaj dizajn iz Husk Kitchensa, sa zelenim ormarićima od žada i zlatnim ručkama, idealan je za svakoga tko želi dati dojam prostorom za pohranu. Ovdje je iskorišten svaki prostor, s drvenim policama na vratima koje nude prostor za male limenke i staklenke.

• Pogledajte više od Husk Kitchens

Oglas – Nastavite čitati u nastavku

7

Praktične police

ideje za kuhinjsku ostavu
Wren kuhinje

Ormar s smočom vrlo je poželjan dizajnerski element, posebno za one koji traže skladište. Ovaj dizajn iz Wren Kitchens ima sedam polica, što vam daje dovoljno prostora da ugurate sve bitne stvari i da ih držite skrivene iza zatvorenih vrata.

• Pogledajte više od Wren Kitchens

8

Folije za prozore

bijela vrata s košarom i košarom sprijeda
Purlfrost

Za jedinstvenu ideju, zašto ne razmislite o dodavanju zabavne folije za prozore na vrata vaše kuhinjske smočnice? Ove folije od povrća tvrtke Purlfrost savršene su za kuhinju i mogu se naručiti prozirne unutar matirane pozadine ili u boji po vašem izboru.

• Pogledajte više od Purlfrosta

9

Otvoreni zaslon

ideje za kuhinjsku ostavu i smočnicu
B&M

Ostava može pružiti odgovor na sve vaše probleme sa skladištenjem, ali ne mora sve biti iza zatvorenih vrata. Gdje su police izložene, razmislite o najboljem načinu grupiranja ili skupljanja povrća, žitarica i začina.

• Pogledajte više od B&M

Oglas – Nastavite čitati u nastavku

10

Dramatične crvene boje

crvena kuhinjska smočnica
Riblja kost

Ova crvena smočnica iz Herringbone će vas dovesti u iskušenje da se odreknete konvencionalnih ormarića u boji. Nudeći odrasli pristup dizajnu kuhinje, dopunjen je mjedenim ručkama i prekrasnim mramornim radnim pločama.

• Pogledajte više od Riblja kost

11

Stvorite pomoćni prostor

bijela kuhinjska ostava
Harvey Jones

Nijedan prostor nije premalen ako ga pažljivo isplanirate. Sviđa nam se ovaj pomoćni dizajn/ostava, koji je savršen za pohranjivanje sredstava za čišćenje i sušenje rublja. Napravite mjesta za perilicu i sušilicu rublja kako biste oslobodili svoju užurbanu kuhinju.

• Pogledajte više od Harveya Jonesa

12

Dvostruka ostava

kuhinjska ostava
Searle & Taylor

Ovaj dizajn ima sve značajke gore spomenute smočnice za doručak, gdje možete pohraniti svoj aparat za kavu, vrećice čaja, šalice i zdjele.

‘Razmislite o dvostrukim vratima tako da kada je jedinica u upotrebi i obitelj ulazi i izlazi za vrijeme upotrebe, vrata su upola manja i mogu lijepo stajati preko radne ploče ispred’, predlaže William Durrant iz Herringbonea.

• Pogledajte više od Searle & Taylor

Oglas – Nastavite čitati u nastavku

13

Kontinuitet boje

mornarska kuhinjska ostava od masline i barr
Olive & Barr

‘Da biste zadržali koheziju, obojite smočnicu u istu boju kao i vaši postojeći ormari ili da biste stvorili više kontrasta, dodajte malo boje’, kaže Al Bruce, osnivač tvrtke Olive & Barr. ‘Bojanje vaše smočnice u drugu nijansu djelovat će kao žarišna točka dok će prostoru dodati dubinu i zanimljivost.’

• Pogledajte više od Olive & Barr

14

Niska boja

narančasta kuhinjska smočnica harvey jones
Harvey Jones

Prekrasan za izgled i praktičan za korištenje, podignite svoj kuhinjski prostor s ovim šarenim, visokim ormarićem s smočom. Odlučite se za žarko narančastu da osvijetlite neutralni prostor.

Ovdje svaka polica ima svoju svrhu, a police za začine pričvršćene su na vrata kako bi se povećao prostor. ‘Dobro organizirana kuhinjska smočnica nije samo ugodna oku, već će vam omogućiti pametniju kupnju i spriječiti nepotrebno preturanje u pokušaju da dođete do davno izgubljenog bilja zaglavljenog u stražnjem dijelu ormarića’, kažu dizajnerice interijera Jenna i Mariana iz interijera Fox.

• Pogledajte više od Harveya Jonesa

ČITAJ VIŠE: 7 odvažnih i lijepih ideja boja za kuhinju

15

Ugrađena privlačnost

ideje za kuhinjsku ostavu i smočnicu
Olive & Barr

Prednost ugradbenog ormara s smočom svakako je njegova elegantna, elegantna privlačnost.

‘Idealne za popunjavanje nezgodnog prostora, ove visoke jedinice savršene su za manje kuhinje budući da koriste sav raspoloživi prostor na zidu dok povećavaju prostor za pohranu’, objašnjava Al. ‘Ostava može ukloniti potrebu za gornjim ormarićima, dopuštajući svjetlosti da teče kroz prostor, otvarajući mogućnost otvorenih polica umjesto toga.’

• Pogledajte više od Olive & Barr

Oglas – Nastavite čitati u nastavku

16

Modne pločice

ideje za kuhinjsku ostavu
Wood Works Brighton

Dovoljno ste sretni da imate svoju vlastitu smočnicu? Sviđa nam se što je ova mala soba džep dizajnerske inspiracije zahvaljujući plavim i bijelim pločicama koje počinju na podu i idu sve do zida. Kombinacija polica, ladica i radnog prostora, plus trakasta rasvjeta, stvara svu funkcionalnost koja vam je potrebna.

• Pogledajte više od Wood Works Brighton

17

Rasvjeta zadatka

kuhinjska ostava
Brayer dizajn

U elegantnoj kadulja zelenoj nijansi, ova kuhinja izgleda kao nešto pokraj čega biste mogli skrolati na Instagramu. Praktična kuhinjska ostava — s ladicama na izvlačenje i drvenim policama — idealna je za izlaganje staklenki, limenki i malih kuhinjskih aparata. Ovdje je važno istaknuti korištenje rasvjete. Osvjetljenje ispod polica olakšava obavljanje zadataka i daje veću vidljivost onoga što je na policama noću.

• Pogledajte više od Brayer Design

18

Detalji dizajna

homebase seoska kuhinja ostava u mornarsko plavoj boji
Homebase

U dubokoj mornarici, ova smočnica/kućni bar sigurno će oduševiti goste koji svraćaju po piće. Bilo da spremate boce, knjige ili kristalne čaše, to je savršen kutak za održavanje svega uredno i uredno. Posebno nam se sviđa zrcalna pozadina na stalku za vino. Koktel večer, ima li koga?

• Pogledajte više iz Country Living Kitchens na Homebaseu

Oglas – Nastavite čitati u nastavku

19

Crni okviri vrata

siva kuhinjska smočnica
Kin od Mowlema

Ova dojmljiva ostava ima elegantne sive ormare i drvene police, pružajući obilje prostora za pohranu. Vrhunac su staklena vrata s crnim okvirima, koja pomažu zonirati i odijeliti smočnicu od kuhinje.

• Pogledajte više od Kin by Mowlem

20

Klizna vrata

Kuhinjska smočnica iza staklenih vrata
Jake Fitzjones

Evo još stakla s trskom, ali ovaj put kao klizna vrata. Ova ostava za hodanje nudi element privatnosti i savršeno uravnotežuje to što je dio kuhinje, a istovremeno je i vlastita soba.

• Pogledajte više od Mowlem & Co

Snimak glave Lise Joyner
Lisa Joyner

Viši digitalni pisac, House Beautiful and Country Living

Lisa Joyner je viša digitalna spisateljica u i , gdje je zaokupljena pisanjem o domu i interijerima, , , kućnim ljubimcima, zdravlju i blagostanju, vijestima iz sela, inspiraciji za male prostore i najzanimljivijim nekretninama na tržištu. Prethodno je pisala za , i časopis. Lisa je studirala na Sveučilištu za kreativne umjetnosti, gdje je diplomirala modno novinarstvo.

pregled za HB Decorate & Makeovers

Oglas – Nastavite čitati u nastavku

Oglas – Nastavite čitati u nastavku

Oglas – Nastavite čitati u nastavku

Recommended Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)