Ovi Uvjeti reguliraju vaš pristup, korištenje svih sadržaja, proizvoda i usluga dostupnih na web stranici https://kitchentable4.com (“Usluga”) kojom upravlja kitchentable4 (“nas”, “mi” ili “naš”).

Vaš pristup našim uslugama podliježe vašem prihvaćanju, bez izmjena, svih ovdje sadržanih uvjeta i odredbi te svih drugih operativnih pravila i pravila koja su objavljena i koja možemo povremeno objaviti.

Pažljivo pročitajte Ugovor prije pristupa ili korištenja naših Usluga. Pristupanjem ili korištenjem bilo kojeg dijela naših Usluga, prihvaćate da vas obvezuju ovi Uvjeti. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom uvjeta Ugovora, ne možete pristupiti niti koristiti naše Usluge.

Intelektualno vlasništvo

Ugovor ne prenosi s Nas na vas bilo koje naše intelektualno vlasništvo ili intelektualno vlasništvo trećih strana, a sva prava, vlasništvo i udjeli u takvom vlasništvu ostat će (kao između strana) isključivo kuhinjskom stolu4 i njegovim davateljima licence.

Usluge trećih strana

U korištenju Usluga možete koristiti usluge trećih strana, proizvode, softver, ugradnje ili aplikacije koje je razvila treća strana (“Usluge trećih strana”).

Ako koristite bilo koju uslugu treće strane, shvaćate da:

  • Svako korištenje usluge treće strane je na vašu vlastitu odgovornost i nećemo biti odgovorni ni prema kome za web stranice ili usluge trećih strana.
  • Prihvaćate i slažete se da nećemo biti odgovorni za bilo kakvu štetu ili gubitak koji je uzrokovan ili navodno uzrokovan korištenjem bilo kojeg takvog sadržaja, robe ili usluga dostupnih na ili putem takvih web stranica ili usluga.

Računi

Gdje korištenje bilo kojeg dijela naših usluga zahtijeva račun, slažete se da ćete nam dati potpune i točne informacije kada se registrirate za račun.

Vi ćete biti isključivo odgovorni za bilo koju aktivnost koja se dogodi pod vašim računom. Vi ste odgovorni za održavanje podataka o svom računu ažurnima i za sigurnost vaše lozinke.

Vi ste odgovorni za održavanje sigurnosti svog računa koji koristite za pristup Usluzi. Ne smijete dijeliti ili zlorabiti svoje vjerodajnice za pristup. Morate nas odmah obavijestiti o bilo kakvom neovlaštenom korištenju vašeg računa ili kada postanete svjesni bilo kojeg drugog kršenja sigurnosti.

Veze na druge web stranice

Naša usluga može sadržavati poveznice na web stranice ili usluge trećih strana koje nisu u vlasništvu ili pod kontrolom kitchentable4.

kitchentable4 ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj, politiku privatnosti ili praksu bilo koje web stranice ili usluge treće strane. kitchentable4 također neće biti odgovoran ili odgovoran, izravno ili neizravno, za bilo kakvu štetu ili gubitak koji je uzrokovan ili navodno uzrokovan ili u vezi s korištenjem ili oslanjanjem na bilo koji takav sadržaj, robu ili usluge dostupne na ili putem bilo koje takve web stranice ili usluge.

Savjetujemo vam da pročitate odredbe i uvjete te pravila o privatnosti svih web stranica ili usluga trećih strana koje posjećujete.

Raskid

Možemo prekinuti ili obustaviti vaš pristup svim ili bilo kojem dijelu naših Usluga u bilo koje vrijeme, s razlogom ili bez njega, s obavijesti ili bez nje, što stupa na snagu odmah.

Ako želite raskinuti Ugovor ili raskinuti Vaš kitchentable4 račun, možete jednostavno prestati koristiti naše Usluge.

Sve odredbe Ugovora koje bi po svojoj prirodi trebale preživjeti i raskid ostat će na snazi, uključujući, bez ograničenja, odredbe o vlasništvu, odricanje od jamstva, odštetu i ograničenja odgovornosti.

Odricanje

Naše se usluge pružaju “KAKVE JESU”. i osnovi “KAKO JE DOSTUPNO”. kitchentable4 i njegovi dobavljači i davatelji licence ovime se odriču svih jamstava bilo koje vrste, izričitih ili implicitnih, uključujući, bez ograničenja, jamstva mogućnosti prodaje, prikladnosti za određenu svrhu i nekršenja. Ni kitchentable4 , niti njegovi dobavljači i davatelji licenci ne jamče da će naše Usluge biti bez grešaka ili da će im pristup biti kontinuiran ili neprekinut.

Razumijete da preuzimate ili na drugi način dobivate sadržaj ili usluge putem naših Usluga prema vlastitom nahođenju i riziku.

Nadležnost i mjerodavno pravo

Osim u mjeri u kojoj bilo koji primjenjivi zakon predviđa drugačije, Ugovor i svaki pristup ili korištenje naših Usluga bit će regulirani zakonima New Yorka.

Odgovarajuće mjesto za sve sporove proizašle iz ili u vezi s Ugovorom i svakim pristupom ili korištenjem naših Usluga bit će državni i savezni sudovi koji se nalaze u New Yorku.

Promjene

kitchentable4 zadržava pravo, prema vlastitom nahođenju, izmijeniti ili zamijeniti ove Uvjete u bilo kojem trenutku.

Ako napravimo promjene koje su materijalne, obavijestit ćemo vas objavom na našoj web stranici ili slanjem e-pošte ili druge komunikacije prije nego što promjene stupe na snagu. Obavijest će odrediti razumno vremensko razdoblje nakon kojeg će novi uvjeti stupiti na snagu.

Pokušat ćemo dati obavijest najmanje
30
dana prije stupanja na snagu promjena. Ako se ne slažete s našim promjenama, trebali biste prestati koristiti naše usluge unutar naznačenog roka obavijesti ili nakon što promjene stupe na snagu.

Vaše daljnje korištenje naših usluga podliježe novim uvjetima.

Kontaktirajte nas

Ako imate pitanja o ovim Uvjetima korištenja, obratite nam se na
[email protected]


Zadnje ažuriranje: 5. svibnja 2024