• Što su kolačići?

  Kolačići su često poznati kao kolačići preglednika ili kolačići za praćenje. Ovi kolačići su male šifrirane tekstualne datoteke pohranjene u direktorijima preglednika. Kao i drugi web poslužitelji, također postavljamo ove kolačiće na vaš uređaj kako bismo prikupili standardne podatke internetskog dnevnika i informacije o ponašanju posjetitelja.

  Kako koristimo kolačiće?

  Glavna svrha postavljanja ovih kolačića je pružiti vam bolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Ovi se kolačići koriste na sljedeće načine:

  • Da ostanete prijavljeni
  • Za razumijevanje ponašanja korisnika o tome kako koristite našu web stranicu
  • Za praćenje posjeta i aktivnosti korisnika
  • Za automatsko popunjavanje podataka za prijavu kada ponovno posjetite web mjesto

  Koju vrstu kolačića koristimo?

  Postoje mnoge vrste kolačića, međutim, naša web stranica koristi uglavnom sljedeće kolačiće:

  Neophodni kolačići

  Ovi su kolačići neophodni za osnovne funkcije web stranice ili za pružanje proizvoda, usluge ili sadržaja koji ste zatražili. Bez ovih kolačića nećemo vam moći pružiti tražene proizvode ili usluge.

  Funkcionalni kolačići

  Ovi kolačići omogućuju web stranici da pruži poboljšanu funkcionalnost i personalizaciju. Ovi su kolačići postavljeni za pružanje boljih usluga koje smo dodali na naše stranice.

  Oglašavanje

  Web stranica koristi ovu vrstu kolačića za prikupljanje informacija o vašim posjetima našoj web stranici. kao što su:

  • Koje ste stranice posjetili?
  • Koji ste sadržaj gledali?
  • Koje ste poveznice kliknuli?

  I druge informacije o vašem pregledniku, IP adresi, uređaju, lokaciji. Ovi se kolačići koriste u reklamne svrhe.

  Analitički kolačići

  Ove kolačiće putem naše stranice postavljaju naši partneri za oglašavanje. Ovi se kolačići koriste za izradu profila vaših interesa i prikazivanje relevantnih reklama na temelju vaših posjeta. Oni ne pohranjuju osobne podatke, ali pohranjuju informacije o vašem pregledniku i internetskom uređaju. Možete se isključiti tako da ne dopustite ove kolačiće što će dovesti do manje ciljanog oglašavanja.

  Kolačići treće strane

  Koristimo ove kolačiće organizacija trećih strana kako bismo dobili uvide o našoj web stranici. Ove kolačiće postavljaju web stranice koje vi ne posjećujete dodavanjem elemenata trećih strana poput dodataka ili oglasa na njihovu web stranicu. Kolačići treće strane također prate aktivnosti korisnika i spremaju podatke o njihovom pregledavanju za ciljanje oglasa.


  Zadnje ažuriranje: 5. svibnja 2024