Moja tvrtka kitchentable4 (“nas”, “mi” ili “naš”) koristi kolačiće na mojoj web stranici https://kitchentable4.com (“Usluga”). Korištenjem usluge pristajete na korištenje kolačića. Naša Pravila o kolačićima objašnjavaju što su kolačići, kako koristimo kolačiće, kako treće strane s kojima možemo biti partneri mogu koristiti kolačiće na usluzi, vaše izbore u vezi s kolačićima i dodatne informacije o kolačićima.

Što su kolačići

Kolačići su mali dijelovi teksta koje web-stranica koju posjećujete šalje vaš web-preglednik. Datoteka kolačića pohranjuje se u vašem web-pregledniku i omogućuje Usluzi ili trećoj strani da vas prepozna i učini vaš sljedeći posjet lakšim, a Uslugu korisnijom za vas. Kolačići mogu biti “stalni” ili “sesijski” kolačići.

Kako https://kitchentable4.com koristi kolačićeKada koristite i pristupate Usluzi, možemo postaviti određeni broj datoteka kolačića u vaš web preglednik. Kolačiće koristimo u sljedeće svrhe: za omogućavanje određenih funkcija usluge, za pružanje analitike, za pohranjivanje vaših preferencija, za omogućavanje isporuke reklama, uključujući bihevioralno oglašavanje. Kolačići koje možemo koristiti na mogu se kategorizirati na sljedeći način:

  • Strogo potrebno
  • Izvođenje
  • Funkcionalnost
  • Ciljanje

Neki kolačići mogu ispuniti više od jedne od ovih svrha. ‘Strogo neophodni’ kolačići omogućuju vam kretanje po https://kitchentable4.com i korištenje osnovnih značajki poput sigurnih područja. Bez ovih kolačića ne možemo pružiti tražene usluge.

Koristimo ove strogo neophodne kolačiće za:

Identificirati vas kao prijavljenog na https://kitchentable4.com i potvrditi vašu autentičnost. Provjerite jeste li se povezali s pravom uslugom na https://kitchentable4.com kada napravimo bilo kakve promjene u načinu na koji funkcionira.

Iz sigurnosnih razloga

Prihvaćanje ovih kolačića uvjet je korištenja https://kitchentable4.com, pa ako spriječite ove kolačiće, ne možemo jamčiti kako će https://kitchentable4.com funkcionirati tijekom vašeg posjeta. Kolačići ‘Performance’ prikupljaju informacije o tome kako koristite https://kitchentable4.com, npr. koje stranice posjećujete i imate li pogreške. Ovi kolačići ne prikupljaju nikakve podatke koji bi vas mogli identificirati i koriste se samo kako bi nam pomogli poboljšati funkcioniranje https://kitchentable4.com, razumjeti interese naših korisnika i mjeriti učinkovitost našeg oglašavanja.

Kolačiće izvedbe koristimo za:

Provedite web analitiku: Pružite statistiku o tome kako se koristi https://kitchentable4.com Izvršite praćenje podružnica: Pružite povratne informacije povezanim entitetima da je jedan od naših posjetitelja također posjetio njihovu stranicu. Pribavite podatke o broju korisnika https://kitchentable4.com koji su pogledali proizvod ili uslugu Pomozite nam poboljšati https://kitchentable4.com mjerenjem svih pogrešaka koje se pojave. Testirajte različite dizajne za https://kitchentable4.com Nekim našim kolačićima za izvedbu umjesto nas upravljaju treće strane.

Kolačići ‘funkcionalnosti’ koriste se za pružanje usluga ili za pamćenje postavki radi poboljšanja vašeg posjeta.

Kolačiće ‘funkcionalnosti’ koristimo u svrhe kao što su:

Zapamtite postavke koje ste primijenili kao što su izgled, veličina teksta, postavke i boje. Zapamtite jesmo li vas već pitali želite li ispuniti anketu. Imajte na umu jeste li se bavili određenom komponentom ili popisom na https://kitchentable4.com Platformi kako se ne bi ponavljalo. Pokažite vam kada ste prijavljeni na https://kitchentable4.com , Za pružanje i prikaz ugrađeni video sadržaj, nekim od ovih kolačića za nas upravljaju treće strane. Kolačići ‘ciljanja’ koriste se za praćenje vašeg posjeta https://kitchentable4.com, kao i drugim web-mjestima, aplikacijama i mrežnim uslugama, uključujući stranice koje ste posjetili i poveznice koje ste slijedili, što omogućuje https://kitchentable4 .com za prikazivanje ciljanih oglasa na https://kitchentable4.com.

Možemo koristiti ciljane kolačiće za:

Prikažite ciljane oglase unutar https://kitchentable4.com. Za poboljšanje načina na koji isporučujemo prilagođene oglase i sadržaj te za mjerenje uspjeha oglasnih kampanja na https://kitchentable4.com.

Kolačići treće strane

Osim vlastitih kolačića, također možemo koristiti različite kolačiće trećih strana za izvješćivanje o statistici korištenja usluge, isporuku reklama na i putem usluge i tako dalje.

Koji su vaši izbori u vezi s kolačićima

Ako želite izbrisati kolačiće ili uputiti svoj web preglednik da izbriše ili odbije kolačiće, molimo posjetite stranice za pomoć vašeg web preglednika. Međutim, imajte na umu da ako izbrišete kolačiće ili ih odbijete prihvatiti, možda nećete moći koristiti sve značajke koje nudimo, možda nećete moći pohraniti svoje postavke, a neke od naših stranica možda se neće ispravno prikazivati.


Zadnje ažuriranje: 5. svibnja 2024