Dobrodošli na https://kitchentable4.com (“Site”). Razumijemo da je privatnost na internetu važna za korisnike naše stranice, posebno pri poslovanju. Ova izjava uređuje naša pravila o privatnosti u odnosu na one korisnike Stranice (“Posjetitelji”) koji posjećuju bez obavljanja poslova i Posjetitelje koji se registriraju za obavljanje poslova na Stranici i koriste razne usluge koje nudi
kitchentable4 (zajedno, “Usluge” ) (“Ovlašteni kupci”).

“Podaci koji mogu identificirati osobu”

odnosi se na bilo koju informaciju koja identificira ili se može koristiti za identifikaciju, kontaktiranje ili lociranje osobe na koju se takve informacije odnose, uključujući, ali ne ograničavajući se na, ime, adresu, broj telefona, broj faksa, adresu e-pošte, financijske profile, socijalno osiguranje broj i podatke o kreditnoj kartici. Podaci po kojima se može identificirati osoba ne uključuju podatke koji se prikupljaju anonimno (to jest, bez identifikacije pojedinačnog korisnika) ili demografske podatke koji nisu povezani s identificiranim pojedincem.

Koji se osobni podaci prikupljaju?

Možemo prikupljati osnovne informacije o korisničkom profilu od svih naših Posjetitelja. Od naših Ovlaštenih kupaca prikupljamo sljedeće dodatne podatke: ime, adresu e-pošte, telefonski broj, adresu, podatke o profilu na društvenim mrežama,

Koje organizacije prikupljaju podatke?

Uz naše izravno prikupljanje informacija, naši dobavljači usluga trećih strana (kao što su tvrtke za izdavanje kreditnih kartica, klirinške kuće i banke) koji mogu pružati takve usluge kao što su krediti, osiguranje i escrow usluge mogu prikupljati ove podatke od naših Posjetitelja i Ovlaštenih kupaca. Ne kontroliramo kako te treće strane koriste takve podatke, ali tražimo od njih da otkriju kako koriste osobne podatke koje su im dali Posjetitelji i Ovlašteni kupci. Neke od tih trećih strana mogu biti posrednici koji djeluju isključivo kao karike u distribucijskom lancu i ne pohranjuju, zadržavaju niti koriste informacije koje su im dane.

Kako web mjesto koristi osobne podatke?

Koristimo osobne identifikacijske podatke za prilagodbu stranice, pružanje odgovarajućih ponuda usluga i ispunjavanje zahtjeva za kupnju i prodaju na stranici. Posjetiteljima i ovlaštenim kupcima možemo slati e-poruke o mogućnostima istraživanja ili kupnje i prodaje na web-mjestu ili informacijama koje se odnose na sadržaj web-mjesta. Također možemo koristiti osobne podatke za kontaktiranje Posjetitelja i Ovlaštenih kupaca kao odgovor na specifične upite ili za pružanje traženih informacija.

S kim se informacije mogu dijeliti?

Podaci koji mogu identificirati osobu o ovlaštenim kupcima mogu se dijeliti s drugim ovlaštenim korisnicima koji žele procijeniti potencijalne transakcije s drugim ovlaštenim kupcima. Možemo dijeliti skupne informacije o našim Posjetiteljima, uključujući demografiju naših Posjetitelja i Ovlaštenih kupaca, s našim pridruženim agencijama i dobavljačima trećih strana. Također nudimo mogućnost “isključivanja” primanja informacija ili kontakta od strane nas ili bilo koje agencije koja djeluje u naše ime.

Kako se pohranjuju osobne informacije?

Podaci koji omogućuju identifikaciju osobe prikupljeni kuhinjskim stolom4 sigurno su pohranjeni i nisu dostupni trećim stranama ili zaposlenicima kuhinjskog stola4 osim za korištenje kako je gore navedeno.

Koji su izbori dostupni Posjetiteljima u pogledu prikupljanja, korištenja i distribucije informacija?

Posjetitelji i ovlašteni kupci mogu isključiti primanje neželjenih informacija od nas i/ili naših prodavača i pridruženih agencija ili mogućnost da ih kontaktiramo tako što će odgovoriti na e-poštu prema uputama ili nas kontaktirati na [email protected]

Google AdSense i DoubleClick kolačić

Google, kao dobavljač treće strane, koristi kolačiće za posluživanje oglasa na našoj usluzi.

Kolačići

Kolačić je niz informacija koje web stranica pohranjuje na računalo posjetitelja, a preglednik posjetitelja daje web stranici svaki put kada se posjetitelj vrati.

Koristimo “kolačiće” za prikupljanje informacija. Možete uputiti svoj preglednik da odbije sve kolačiće ili da naznači kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvaćate kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše usluge.

Koriste li se kolačići na stranici?

Kolačići se koriste iz raznih razloga. Koristimo kolačiće za dobivanje informacija o preferencijama naših Posjetitelja i uslugama koje odabiru. Također koristimo kolačiće u sigurnosne svrhe kako bismo zaštitili naše ovlaštene korisnike. Na primjer, ako je ovlašteni kupac prijavljen i stranica se ne koristi više od 10 minuta, automatski ćemo ga odjaviti. Posjetitelji koji ne žele imati kolačiće na svojim računalima trebali bi postaviti svoje preglednike da odbijaju kolačiće prije korištenja https://kitchentable4.com, s nedostatkom da određene značajke web stranice možda neće ispravno funkcionirati bez pomoći kolačića.

Kolačići koje koriste naši pružatelji usluga

Naši pružatelji usluga koriste kolačiće i ti kolačići mogu biti pohranjeni na vašem računalu kada posjetite našu web stranicu. Više pojedinosti o tome koji se kolačići koriste možete pronaći na našoj stranici s informacijama o kolačićima.

Kako kitchentable4 koristi podatke za prijavu?

kitchentable4 koristi podatke za prijavu, uključujući, ali ne ograničavajući se na, IP adrese, ISP-ove i vrste preglednika, verziju preglednika, posjećene stranice, datum i vrijeme posjeta, za analizu trendova, administriranje stranice, praćenje kretanja i korištenja korisnika i prikupljanje široke demografske podatke.

Koji partneri ili pružatelji usluga imaju pristup osobnim podacima posjetitelja i/ili ovlaštenih kupaca na stranici?

kitchentable4 je ušao i nastavit će ulaziti u partnerstva i druga povezivanja s nizom dobavljača. Takvi prodavači mogu imati pristup određenim podacima koji mogu identificirati osobu zbog potrebe da znaju osnovu za ocjenjivanje Ovlaštenih kupaca za podobnost usluge. Naša pravila o privatnosti ne pokrivaju njihovo prikupljanje ili korištenje ovih podataka.

Kako web-mjesto štiti osobne podatke?

Svi naši zaposlenici upoznati su s našom sigurnosnom politikom i praksom. Podaci koji omogućuju identifikaciju osobnih podataka naših posjetitelja i ovlaštenih kupaca dostupni su samo ograničenom broju kvalificiranih zaposlenika koji su dobili lozinku kako bi dobili pristup informacijama. Redovito provjeravamo naše sigurnosne sustave i procese. Osjetljivi podaci, kao što su brojevi kreditnih kartica ili brojevi socijalnog osiguranja, zaštićeni su protokolima šifriranja koji se koriste za zaštitu informacija poslanih putem Interneta. Iako poduzimamo komercijalno razumne mjere za održavanje sigurne stranice, elektroničke komunikacije i baze podataka podložne su pogreškama, petljanju i provalama i ne možemo jamčiti da se takvi događaji neće dogoditi i nećemo biti odgovorni Posjetiteljima ili Ovlašteni korisnici za takve slučajeve.

Kako Posjetitelji mogu ispraviti netočnosti u podacima koji otkrivaju identitet?

Posjetitelji i ovlašteni kupci mogu nas kontaktirati kako bismo ažurirali osobne podatke o njima ili ispravili bilo kakve netočnosti slanjem e-pošte na [email protected].

Može li posjetitelj izbrisati ili deaktivirati osobne identifikacijske podatke prikupljene na stranici?

Posjetiteljima i ovlaštenim kupcima pružamo mehanizam za brisanje/deaktiviranje osobnih identifikacijskih podataka iz baze podataka stranice putem kontaktiranja. Međutim, zbog sigurnosnih kopija i zapisa brisanja, možda će biti nemoguće izbrisati unos Posjetitelja bez zadržavanja nekih preostalih informacija. Pojedincu koji zatraži deaktivaciju osobnih podataka te će informacije biti funkcionalno izbrisane, a mi nećemo prodavati, prenositi ili koristiti osobne podatke koji se odnose na tog pojedinca ni na koji način dalje.

Vaša prava

Ovo su sažeta prava koja imate prema zakonu o zaštiti podataka

  • Pravo pristupa
  • Pravo na ispravak
  • Pravo na brisanje
  • Pravo na ograničenje obrade
  • Pravo na prigovor na obradu
  • Pravo na prenosivost podataka
  • Pravo na žalbu nadzornom tijelu
  • Pravo na povlačenje privole

Privatnost djece

Naša usluga se ne obraća “Djeci”, bilo kome mlađem od 18 godina, i ne prikupljamo svjesno osobne podatke od djece mlađe od 18 godina.

Ako ste roditelj ili skrbnik i znate da nam je vaše dijete dalo osobne podatke, odmah nas kontaktirajte putem navedenih podataka za kontakt. Ako saznamo da su djeca mlađa od 18 godina dala osobne podatke, odmah ćemo izbrisati podatke s naših poslužitelja.

Usklađenost sa zakonima

Otkrivanje podataka koji otkrivaju identitet radi usklađivanja sa zakonom. Otkrit ćemo osobne podatke kako bismo ispunili sudski nalog ili sudski poziv ili zahtjev agencije za provođenje zakona za objavljivanje informacija. Također ćemo otkriti osobne podatke kada je to razumno potrebno za zaštitu sigurnosti naših Posjetitelja i Ovlaštenih kupaca.

Što se događa ako se politika privatnosti promijeni?

Obavijestit ćemo naše Posjetitelje i Ovlaštene kupce o promjenama naših pravila o privatnosti objavljivanjem takvih promjena na Stranici. Međutim, ako mijenjamo naša pravila o privatnosti na način koji bi mogao uzrokovati otkrivanje osobnih podataka za koje je posjetitelj ili ovlašteni korisnik prethodno zatražio da se ne otkrivaju, kontaktirat ćemo takvog posjetitelja ili ovlaštenog kupca kako bismo omogućili takvom posjetitelju ili ovlaštenom kupcu da spriječi takvo razotkrivanje.

Linkovi

https://kitchentable4.com sadrži poveznice na druge web stranice. Imajte na umu da kada kliknete na jednu od ovih poveznica, prelazite na drugu web stranicu. Potičemo vas da pročitate izjave o privatnosti ovih povezanih stranica jer se njihova pravila o privatnosti mogu razlikovati od naših.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovim Pravilima privatnosti, obratite nam se na [email protected]


Zadnje ažuriranje: 5. svibnja 2024